Sunday, 25 May 2008

Yahoo!!!Finally im free!!!

Yes finally im free guys..
Aku dah berhenti kerja..
Dah tak larat rasanye nak keje..
Lps ni leh la aku duk umah goyang kaki..
And yang paling sonok skali pasni aku leh
la kuar jalan-jalan ngn org tersyg >.<
Aku ade lg sebulan tuk spend hari-hari aku ngn org tersayang
cz bln July nnt aku dh strt nak smbung blajar..
Tak sbr rsnye nk sambung blajar..
Tak sbr nak jumpa kenalan baru..
Semalam aku habiskan masa aku kat Klcc ngan Timesquare..
Wah!mentang-mentang la dah tak kerja aku pon ape lagi
berjalan sakan la..heheheh
Penat seh tapi tak pela at least dpt shopping hilang sikit
kepenatan aku tu...


*My latest pixcha*
*Breakfast at Klcc*

0 comments:

Post a Comment