Tuesday, 13 May 2008

Tension!

13 May 2008
Salam everybody!
Huwaaaa!!!!Tensionnye!!!
Nak tau sebab ape yg wtkan aku tension sangat tu..
Aku tension sbb bos aku tak bg aku berhenti keje lagi..
Dia soh aku keje sampai 23 May 2008..
Patutnye this week aku last tapi sbbkan takde pekerja baru lagi,
dia pon soh aku keje sampai minggu depan..
Tension tahap cipan ni..
Bukannye ape kalo boleh aku nk benti dalam minggu ni..
Nanti minggu depan leh la aku spend masa ngn buah hati kesayangan aku/
ngn kengkawan aku..
Sebab tak lama lagi aku nak start belajar balik..
Tapi aku akan cuba pujuk bos aku supaya aku leh benti keje dlm
minggu ni..
Oh lupa plak!
Actually aku br je balik dari Perak..
Dis was my 1st time drive jauh dari Kl..
Sebelum ni aku drive dalam kwsan Kl je..
Tapi kali ni aku dapat peluang drive luar Kl..
Tapi bukan aku seorng je yg drive g Perak..
Aku tukar-tukar ngn paksu aku..
Aku balik Perak sbb ade kenduri kawin sedara mara belah mak aku..
Aku pon tak kenal sangat..
Dalam masa yang sama family aku ambil peluang ni jumpa sume family kat Perak..
Dah lama kitorg tak balik Perak..
Aku enjoy gila balik Perak kali ni..
Walaupun hanya 4 orang je[Aku,my mum,my granny & my paksu]
yang balik tapi trip kitorg g Perak tu mmg best..
Memag GEMPAQ la!!! :)
Akhir kata sekian sahaja la er tuk kali ni..
Dah penat plak rasenye nk teruskan menaip ni..hahah..
Len kali sambung lagi er..
ADIOS!!!!

1 comment:

  1. ala...
    asal lambat lagi ko brenti..
    aduh..
    baru nak suwo ko blanje makan..
    hahaha

    ReplyDelete