Monday, 19 May 2008

19 May 2008

Selamat Pengantin Baru!

Salam everyone!Ingat lagi tak aku de bgtau psl wedding kawan aku hari tu??Ok here some photo yang aku sempat tangkap time wedding tu..Pixcha ni pon khats untuk Afiiq cz dia tak dpt pegi hr tu..

To Afiiq-Tgk la gambar ni puas-puas ye...And percayalah..hehehe




Ni gambar sebelum kitorg pegi wedding tu..Time ni kitorang kat McD..Ngah tunggu Ucop[bf azie] tuk fetch kitorg..Sementara tunggu si Ucop tu kitorg pun melantak la puas-puas dulu..hahah
Dalam masa yang sama kitorg sempat berposing lagi tu..hehehe..Ala biasala...Kitorg mmg suke berposing pun..hahhah..Yang gi wedding tu aku,Mel,Noly,Ann,Azie,Ucop,Ita and Anip..Tapi Ita and Anip tak pegi ngn kitorg..Nak dekat setengah jam tunggu si Ucop tu barulah nampak batang hidung dia..heheh

Perjalanan kitorg ke lokasi tu tak sampai setengah jam pun cz Ucop bawak laju..hehehe..Ni gambar kitorg kat luar dewan..Time ni tgh tunggu si Ucop tu g parking and tunggu Ita and Anip gak..Sori la Mel cz gambr ko takde time ni cz ko kena tangkap gambar tuk kitorg..heheheh...Pas sume dah datang,kitorng pon masuk dewan sama-sama..And kitorg rs lain je time masuk dewan tu..Sume mata memandang ke arah kitorg..Mungkin sebab kitorg ni lain daripadsa yang lain kot.hehehe


Dekat 20 min tunggu pengantin baru,akhirnye br la kitorg dengar alunan kompang dan kedua mempelai perlahan jalan masuk ke dalm dewan untuk menuju ke pelamin yang tersegam indah yang disediakan tuk mereka..Kitorg agak blur time tu cz kawan kitorg[pengantin perempuan] lain gila time ni..Kitorg tergamam kerana masih tak percaya adakah benar yang sedang berjalan itu kawan kitorg???Tapi pape pon inilah kenyataan..Kawan kitorg yang bernama Shek Waheeda telah selamat diijab kabulkan dengan pasangannye yang aku tak tau nama nye..Sori la cz ssh la nk sebut/eja nama husband dia tu..
To Afiiq-Percayalah! >.<




Sementara tunggu hidangan tuk sampai ke meja,aku pon ape lagi mulakan la
sesi ber"camwhore" aku tu ngn dorang..
Ade yg candid and ade gak gambar yang bukan candid..hehehe





Lepas habis menjamu selera,kitorang pun dengan selamba dek je g mara ke depan
kat meja makan pengantin tuk bagi hadiah yang kitorg bawa..
Sesi salam bersalaman dan sesi bergambar pon dimulakan selepas tu..heheh
Masa ni mmg gempaq coz yang bergambar ngn pengantin hanyalah kitorg iaitu rakan sekolah dia je..Tetamu lain yang tengah makan tergamam tgk kat atas pelamin kecoh semacam je..hahaha
Kalo korg tgk btl2 gambar ni,korg dapat lihat Farah Syafiqah yang dilaporkan hilang beberapa hari dulu..Tp dia telah selamat dikembalikan ke pangkuan keluarga dia...
Selepas bergmbr,bersalaman kitorg pun minta tuk undur kan diri..Sebelum kitorg balik,kitorg sempat tangkap gmbr yang terakhir..Kali ni muke sume org dapat disatukan dalam sekeping gambr..Yahooo!!!seronoknye >.<
Sekian...





2 comments:

  1. alhamdulillah dah kwen sorang kawan kita.

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    aku caye..
    aku caye...
    ngeh3...
    smangat je yg bergamba tuh aku tgk..
    hehehe...
    congre to shek...
    smoga eppi selalu ya!!

    ReplyDelete