Wednesday, 30 April 2008

30 April 2008

The Last Moment With Miss Tan


Salam guyz..
Actually post hr ni adalah mengenai rakan sekerja aku
yg berumur 28 tahun..
Nama dia ialah Tan Lee Fum..
Aku kenal dengan dia since aku start
keje kat Mindbookland pada 31 January 2008..
Kiranye dh dkt 3 bulan kitorg kerja bersama..
Dia seorang yg peramah..
Walaupun dia Cina tp aku rasa aku
leh rapat dengan dia..
Mungkin sbb aku ni pon ala2 cine tu
yang kitorg leh match..
Aku rs seronok bila dia ade..
Sebab aku dengan dia sekepala..
Kitorg ni "KEPOH" skit..
Suke kutok customer yg byk kerenah..heheh
Bila Bos takde kat kedai tu,
kitorg suke curi tulang..
Nk tau tak pe yg kitorg buat time bos takde??
Kitorang slalu order mknan kat Hailam Kopitiam
lps tu mkn sambil berbork..
Mmg best la..
Tambh2 lagi kalo time tu hujan..
Bila hujan tak ramai customer..heheh
Tapi bila Bos balik,kitorg jd pelakon terhebat la..
Bila Bos blk je kitorg smbung la balik keje2 yg sebelomnye tu..
Heheheh..Teruk kan??
Tapi pe slhnye rehat skejap..
Lgpon kitorg buknnye ade keje sgt..
Tp starting from this Fri dia dh tak keje lg kat Mindbookland..
Hr ni merupakan hari last dia..
Actually dia dh keje almost 8 years kat Mindbookland tu..
Dia berhenti coz nk tolng bussiness suami dia..
Ape leh wat??
Lps ni terpaksa la aku teruskan kerja tanpa dia..
Tp aku pon tak lama lg nk berhenti..
Aku kerja sampai 15 May 2008 je..
Lps tu aku nk berhenti...
Nk berehat sepuas2nye kat rumah sebelum
continue pelajaran aku semula..
Maybe lps aku berhenti tu aku nk g holiday ngn family..


Kek For Tan Lee Fum
Tersalah eja la nama Lee Fum tu..
Kek ni hadiah dr bos aku tuk dia cz Lee Fum ni kan
stuff yg plg lama keje ngn company tu..
Aku pon dpt rs gak kek ni td..
Nsb bek la bos aku beli kek fav aku..
Dia mcm tau2 je aku suke kek coklat+blueberry..
heheh..
Tp aku tak mkn byk pon..
Cz aku ni cepat muak la kalo mkn
kek byk2..
Hmm..
K la tu jela yg aku nk tulis..
Kang tulis byk2 sdh plak aku nnt..
Pape pon I wish u gud luck Lee Fum!
Moge2 ur bussiness tu success spt mana
yg diharapkan!
SAYONARA!!!

0 comments:

Post a Comment