Saturday, 1 March 2008

Oh Lesen kuh!

Dh lama aku tak update blog aku ni..
Rindu plak..hehe..
Bkn tak nk update slalu..
Spt mana korg tau sknk ni aku bz keje lorh..
Kalo on9 pn skejap je..
Cz pent lorh...
Ok kita lpakan psl 2 k..
Korg nmpk tak pixcha kat ats tu??
Korg mesti tau 2 ape kan??heheh..
Tu la lesen memandu aku..
Buruk lorh muke aku!Menci2!!!heheh
Tp tak ksh la..hahaha
Setelah bersusah pyh,akhirnye aku dh dpt lesen memandu la
weh!!!hahaha
Nk tau tak..
Setelah 2 kali failed driving test akhirnye kali ketiga tu aku
passed..Nsb bek..Kalo x aku rs cm nk pts ase je..
Pas ni dh leh drve kat jln rye tnpe rs tkt..
Tkt pe??Tkt kna samanla..
Tp aku dh ade lesen so tak yh tkt lg!!hahah

5 comments:

  1. oh lesen mu!
    haha..
    tahniah dan tahniah.
    tak tao nak kata apa dah.
    lepas nie kerja dia merayap ajelah nampaknye.. hehehe

    ReplyDelete
  2. well biasala..
    e2 semestinye..
    apa gna ada lesen kalo tak g jln2..
    hahahah

    ReplyDelete
  3. khaty..!!
    apsal gamba ko cam da tua je..???
    soo mmg tua la nye..??
    hehehe

    ReplyDelete
  4. kuang ajq ko!!!
    dr pg td ko ckp aku tua..
    kalo aku jmpa ko,siap la ko!!!
    hahaha

    ReplyDelete
  5. muahahaha...
    aku xtahan nak gelak..
    makcik tua..!!!
    tua..!!!
    apis jadi pergi..!!!
    dier CK sebentar..
    hahaha

    ReplyDelete