Wednesday, 12 March 2008

Cute Teddy!Thz Anis!!!

Hr ni 12 mac 2008 mesti korg tau tarikh ape kan??
Tarikh ni la yg ditunggu-tunggu
oleh calon2 spm 2007 mcm aku ni..
Aku,Mel and Aisyah smpai skul awl gila..
Kul 9.10 cm 2 dh smpai kat skul..
Tp malangnye result tak dpt lg..
Tension2..Dh la ngh nervous nk tgk result..
Dlm kul 10 lbh ke 11 aku pon dh lupa,br kitorg leh amik result..
Hmmm..Result aku tak la gempak mana pon..
Tp ok la..Aku bersyukur and puas ati gak la..
Alhamdulillah takde gagal...
Lps amik result,aku ngn Mel bergegas ke BSN cz mel nk kuarkan
duit..
Dlm masa yg sama aku pon kuarkan duit skali..Cz aku
nk tutup akaun aku kat BSN..
Kitorg ade gak beli no pin tuk apply masuk maktab perguruan..
Kalo tak berkesempatan masuk U,aku and Mel ingt
nk apply jd cikgu je..
Ok gak la tu..
Lepas g Bsn kitorg amik cab g bank CIMB plak kat kuchai
cz Mel nk apply kad atm..
Dlm kul 12 kitorg balik umah masing2 jap cz aku nk amik kunci kereta kat
umah nenek aku jap..
Bapak aku suruh aku bwk blk kete tu kat umah aku..
Dlm kul 12.15 kitorg bertolak g tmn sg besi jap cz aku nk blk antr kete
aku..Mel la kwn pertama aku yg merasa naik kete
yg dipandu oleh aku..hehehe
Dun wori dijmin selamtnye naik ngn aku..hehehe
Lps dh hntr kete and tunjuk result kat mak aku,
aku ngn mel pon bertolak ke ktm utk g mid..
Kitorg mmg dh plan nk g mid..
ingt nk tgk wyg tp dh lambt..
so kitorg jln2 je..
Hr ni adik angkat aku,Anis pun g mid so aku berpeluang la
jumpa dia..
Best gila dpt jumpa dia..
Ni first time aku jumpa dia..
Aku tak sngke dia belikan aku teddy ni..
Cute x??
Bg aku cute gilerrr!!!
Thz Anis!
Akk happy gila kuar ngn Anis hr ni..
Hope dpt kuar ngn Anis lg :)
Cute Teddy!!!
Thz Aniss!!!!

5 comments:

  1. jeles dowh aku tgk orang tuh dpt teddy bear..!!
    aku pown nak gak!!
    muahaha

    ReplyDelete
  2. yg dlm gamba tu peace kat aku kew..??
    ape2pown aku peace la kat dier balik walaopon dier xde niat nak peace kat aku..
    ngeh3...

    ReplyDelete
  3. aku kan suke pasan...
    hehehe..
    ala xpela...
    aku ikhlas peace2 kat dier..
    hehehe

    ReplyDelete