Sunday, 30 March 2008

Akhirnye aku temui Pengganti!!!!

30 March 2008
Can u all see what is that??
So jgn la slh phm ye ngn title yg aku tls tuk post kali ni..
Yg aku mksdkan tu ialah akhirnye aku dh dpt cr
pengganti hp lama aku..

Skunk aku gune hp ni la..Br je beli td..
Kali ni aku pakai Model Sony ericsson Z610i..
Sje je tkr angin pkai sony cz ramai kengkwn aku trmsklah adik angkat aku pakai sony..
Hp aku warne itam..
Why i choose black cz hitam nmpk smart bg aku..
Hp ni hp 3G kalo nk tau..Ok la gak hp ni..
Aku suke..
Tp aku rs korg mesti tau kan hp aku ni penuh ngn lagu and pixcha2 artis korea je..
Mklm la aku gila ngn korea!!!!hahaaha

P/s : Aku dh confirm tak gune no phone ni - 0172394052
Harap maklum ye sume kengkwn yg mengenali aku..

1 comment:

  1. berbaloi ohh beli hp nie. =D
    orang kata,hp nie best. orang kata laahh! huhuu

    ReplyDelete