Wednesday, 20 February 2008

Oh chicken Chop!

Yummy!!!!
Delicious!!!
Marvelous!!!


Nmpk sedap kan??
Kalo dh rs lg sdp...
Sdp gila..
Actually ni event mkn2 yg telah diadakan mlm smlm
kat umah Raudhah..
Majlis ni sje2 je dibuat tuk kengkwn Raudhah..
Tp yg dtg hanya berapa kerat je cz yg lain duk jauh..
Aku pon br je tau psl majlis ni..
Ptg smlm br gerak g kuchai..
Dlm 8.30 pm ktorg gerak g umah Raudhah..

Scandel??? RomatiKNye dorg ni..
Ade pape ke si Jabbar ngn Hafeez ni??
hehehe..
Apis ngn Jabbar ni pon last minute kitorg jemput..
Nsb bek la dorg dtg..
Meriah la skit :)


Setelah lama tak lepak sama2 ngn Aisyah and Hafeez,
akhirnye mlm smlm br dpt sembg2 ngn dorg..
Best gila..
Hafeez cam biasala ske wt lawak..
Sampai nk pecah perut kitorg ngn lawak dia tu..


Bergossiping!!!

Si Raudhah tu nmpk bz je..
Bz mengecheck phone Azi..
Pe la yg dia check agaknye tu er..
Smbil tu sempat2 lg dorg bergossiping..heheh

Nk tau tak pe benda kelakr yg terjd time kitorg nk amk pixcha ni..
Actually time kitorg ngh nk bergmbr,
tetiba adik Raudhah yg duk ats kerusi plastik tetiba jatuh..
Kitorg mmg gelak tak ingt punye la..
Adik dia khusyuk sgt tgk gelagat kitorg..
hahahah...


Cian Mel time ni cz mata sblh kiri dia bengkak..
Sblom dia g keje smlm,dia smpt singgh hospital besar..
Kitorg tgk mata dia tu tak la bengkak mana pon..
Tp yg peliknye doktor bg byk gila ubt kat dia..
Nk tergelak kitorg dibuatnye..
And mcm biasa,kalo ade Mel,mesti
si Hafeez tu akn sakat Mel gila2 :)
Tp nsb bek Mel jenis yg tak amik ati >.~


Hey si gadis yg ayu!!!
Wah ayu nye dorg nii..
Jeles aku!hehehe..
Korg mesti pelik kan tgk azie and fia pakai bju kurung
tp aku,mel and aisyah pakai bju biasa..heheh
Actually Raudhah g bgtau dorg yg mlm smlm actually majlis
doa selamt..Tula psl dorg pakai bju kurung..
Jahat tul Raudhah tipu dorg..hehehe
Tp bgs gak cz kitorg ske tgk dorang 2 ni pakai bju
kurung :)


Tgh mkn pon sempat2 agi posing!heheh
APe-APe pon kitorg enjoy gila!!!

Ribuan terima kasih kepada Raudhah
sekeluarga kerana telah menjemput kitorg
tuk memeriahkan lg majlis tu..hehehe





3 comments:

  1. chicken shop..!!!
    chicken shop..!!!
    eh2..
    silap..
    chicken chop..!!!
    chicken chop..!!!
    hehehe...
    cam ku kenal itu chicken chop..!!!
    ngeh3...
    nyum2..!!!

    ReplyDelete
  2. chicken chop itu ,
    nampak cam sedap gile.
    =D

    ReplyDelete
  3. wah wah lwk r yg apis n jabar tu...
    nsib baek scandel olok2....
    klu betol masyaallah....huh

    ReplyDelete