Sunday, 17 February 2008

Movie Time[Midvalley]

OnE MisSed CaLlEd!!
Ni la movie aku tuk hr ni..
Best gak la cte ni..
U all should try watched it..
Jom layan cte ni ngn aku k!
:)
In Theatres: January 4th, 2008
Eric Valette (dir.)
Ed BurnsShannyn Sossamon
Ana Claudia Talancon
Ray Wise
Azura Skye
Sinopsis
What will it sound like when you die? In “One Missed Call,” a chain of people receive terrifying cell phone messages of their own final fatal moments. Though the messages can be deleted, their number is up. Beth Raymond is traumatized when she witnesses the gruesome deaths of two friends just days apart. Even more disturbing, she knows that both of them had received chilling cell phone messages-actual recordings of their own horrifying last moments. Impossibly, the calls were received days before they died, but each death occurred precisely when and how the messages foretold. The police think Beth is delusional-except for Detective Jack Andrews whose own sister was killed in a freak accident that bears a strange similarity to the deaths of Beth’s friends. Together, Jack and Beth work feverishly to unravel the mystery behind the ominous calls. But even as they get closer to the truth, Beth’s cell phone begins to ring with an eerie tune, and the readout says One Missed Call...


Clicky Time!!!!
Dari kiri : Raihan,Raudhah,Khaty[Aku],Melati
and Mawar
Ni la antara yg tgk wyg ngn aku hr ni..Time ni kitorg br je lps beli tiket..
Ms movie kitorg tu kul 1.15pm..Sementara ada ms ni kitorg pn posing2 la jap..
Time ni yg snap pixcha kitorg ialah Amin..
Sori la Amin cz srh ko tngkp pixcha ktorg..
N lg 1 sori gak cz takde pixcha ko dlm blog aku ni..Td tak smpt la nk bergmbr ngn ko...
Sori bebnyk k! :)

Sweet 14
Sweet 14??Oh no la..
Ktorg sweet 18 dis year lorh..heheh
Time ni kat Metrojaya..
Sje je msk sni cz ms movie kitorg lmbt lg..
Tgk punye tgk,aku terjumpa la sehelai dua bju and seluar
yg ctk2..
Aku ingt nk shopping la akhir bln ni..
Gne duit spe??Gne 1st salary aku lorh :)



Its Time For Movies Guys!!!!
Jomla join kitorg!heheh
Time ni kitorg dh msk area pawagam..
Tp sempt2 lg posing kat tangga..
Nmpak tak popcorn and air kat tgn kitorg 2??
Actually itu sume disponser oleh Amin..
Thz Amin..Cayunk ko! :)
Happy kan kitorg time ni >.~

Ni plak btl2 dkt dpn pintu pawagam kitorg..
Tgk la 2...Sempat2 gak lagi kitorg berposing..
hehehhe..
Posing tu penting cz nnt leh wt tatapan di hr tua! >.<

Khaty and Noly!!
Ni slh sorg kwn aku..
Setelah sekian lama tak kuar ngn dia,
akhirnye hr ni kitorg dpt kuar sesama..
Cz b4 ni dia duk ngn nenek dia kat Johor..
Time f4 pun dia pindah skul kat Johor..
We really2 have a great time!!!

Scandel Oh Scandel!!!

Adakah ini dipanggil scandel??
Ntohle..Hanya aku dan Afiiq je yg tau..
Tul x Afiiq??heheh
Tak sngke Afiiq join kitorg hr ni..
Cz smlm dia kata tgk keadaan cuaca dulu..heheh..
Afiiq sampai kat Mid dlm kul 3.10pm..
Sonok gila kitorg cz ko join skali fiiq..
Mule2 kitorg lepak kat boling..
Last skali,kitorg jenjln dlm cre4..
Pastu dlm kul 4.40pm kitorg bergerak tuk blk..
B4 blk tu Afiiq singgah kat Lovely Lace cz dia kata nk pack somethng..
Ko beli hadiah tuk aku kan??heheh
No la kidding je! >.~


p/s:Ko cute lorh hr ni Afiiq..
Aku ske style ko yg nmpk santai td..
Br 1st time aku nmpk ko pakai short pans..
Mmg kawaii la! >.~
[Jgn kembang k ngn pujian aku tu]
hehehe


5 comments:

  1. waduh2...
    jgn la puji2 aku ni..
    nnt aku cepat pengsan lak...
    hahaha...
    actually da lame aku pakai shorts arrr...
    since skola abis...
    hanye certain ppl je yg tau psl aku..
    santai..!!!
    hahaha....
    psl lovelylace tu...
    aku singgah masuk je kedai tu..
    bukannye buat ape pown..
    lalalalala...
    hehehe

    ReplyDelete
  2. yeker??aku br tau la cz aku rs ni 1st time kuar ngn ko lps kita sume dh hbs skul..
    dulu time kuar ko pakai suar pnjg..
    skunk ni pakai suar pendek..
    takpe2..
    aku ske laki yg simple!
    hehehe..yg ske pakai short pans :)
    simple but still look smart!
    aku puji ikhlas tp ko jgn la pengsan/kembg2 k..
    hahahaha
    lorh npe ko msk je??
    len kali beli la pape kat kdai 2 and den hadiahkan la kat aku..
    aku kan scandel br ko!
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    aku biasenye...
    kalo skandel2 ni xde kasi adiah2...
    hahaha...

    ReplyDelete
  4. smpai ati ko..
    takpe2 skunk ni kta scndel..
    tak lama lg..
    hahahah..
    kdding je >.~

    ReplyDelete
  5. uiyo! skandal! haha.
    =p

    afiq dah lama berubah tol x afiq?
    hahaha =p
    spe yg slalu date dgn dia of corse la tao! hahaha

    ReplyDelete