Monday, 11 February 2008

Monday-11 Feb 2008

Haiz ade ape ngn hr Isnin ha??heheh

Aktiviti aku tuk hr ni ialah g post offce ngn pegi bank..

G post offce of cose la nk atr brg kat org...

G bank plak cz nk beli no unik ID UPU..


Ni la proses bungkus membungkus :)

*Komik tu aku nak post kat Ipoh*
*Dictionary maths and sc tu plak nk post kat Rawang*
Dh hbs bungkus membungkus,
proses tls alamat
plak :)

Aku gune pos laju cz mls nk gune pos biasa..
cz pos biasa lambt..
Tp mlgnye post offce kat Sg besi hr ni bermsalah..
So aku wt keputusan g bank jela cz tkt bank tutup..
Nnt tak smpt plak nk beli
no unik ID UPU
Esk jela aku soh bapak aku poskan :)

p/s:kpd org yg ternanti2 brg2 ni hrp bersbr ye :)



Bank simpanan Nasional Sg.Besi

Bila sampai kat bank aku amk angka giliran..
Ni la angka giliran aku..
Time aku smpai tu br no 318..
No aku
376..
WTF
la cz lme gila aku kna tunggu..
Time aku smpai 2 kul 3.37 pm..


Akhirnye kul 5 br la no aku dipanggil..
1 jam lebih aku tunggu..
Bosan gile!!!
Nsb bek la ade org sms ngn aku..
So tak la rs boring sgt menuggu..
Nsb bek no UPU ni tak hbs lg..
Syukur!!!
:)





1 comment: