Thursday, 7 February 2008

Khamis yg membosankan

Hish..boringnye aku hr ni cz takde aktiviti nk wt lorh..Ade member aku wt ala2 reunion kat Sunway Lagoon tp aku tak g cz no money no talk lorh..heheheh..
Aku tak tau pe cte dak2 yg g Sunway tu..Afiiq bkn nk cte kat aku ohh..
Btw esk smpai Ahad aku takde kat umah so takdpt la nk update blog ni..Maybe lps blk umah br aku update blog ni..Tp itupon kalo aku rjn lorh cz skunk ni rs cm mls je nk update blog ni hr2 cz dh bz ngn keje lorh..

Haih..pejam celik pejam celik dh msk bln February..Skejap je..Tak lama lg plak msk bln March..Bln March ni lah yg wat aku cuak skali cz result SPM kuar bln March lorh..


Btw sblom terlmbt aku nk wish GONG XI FA CAI pd sesapa yg menymbutnye :)

1 comment:

  1. hurm..
    ape jadi..??
    aku da crite kan tadi..??
    soo paham2 jela nyer...
    chow chin chow...

    ReplyDelete