Tuesday, 19 February 2008

Finally!!!!Akhirnye!!!!!

Aku pass ujian J.p.j
Akhirnye buat kali yg ketiga aku passed!
Sonok gila aku!
Congrates gak kat Afiiq and Shu kawan cine aku yg
failed parking hr tu..
Aku ngn Shu happy gile td..
Tak mcm 2 minggu lps,pas hbs test kitorg bad mood je
cz dh failed test tu..
Tp hr ni happy sesangt..
Td kitorg sempt tkr2 no phone and email..
Dia mntk no phone aku cz dia kta kalo leh nk keep in touch!
Lgpon nnt kalo ade konsert arts2 korea ktorg leh contact2 and g sesama..
Mklmla dua2 pon dh ade lesen so sng lorh..
29March ni maybe aku ngn dia nk g area OU cz ade sesi
autograph Ft.Island..
Sonok gile Ft.Island nk dtg msia!!
Insyaallah aku g ngn dia kalo kitorg takde pape hal
yg menghalang...
Congrates buat kitorg!!!! >.~

5 comments:

  1. akhirnya makcik kite lulus gak..
    alhamdulillah..
    hehehehe...
    ape tu ft.island..??
    sos thousand island kew...??
    hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe,
    semua orang dah lulus.
    tinggal aku sorang je x lulus2 lagi.
    =p

    ReplyDelete
  3. makcik??
    ske2 je pnggl aku mkcik er..
    ni yg nk mrh ni!hahaha..
    ft island 2 arts korea la..
    2 la ko,perkmbgn korea pn tak tau!
    hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha..
    kire ok la makcik..
    kalo aku panggil nenek..??
    heehehe..
    owh artis korea..
    nak gi jumpe la ni..??
    ingat taw..
    kirim soklan aku kat dier..
    ckp kat dier psl nyang2 siang pau tu...
    ko masih xcaye tu pau ubi keledek nyer..
    aiya...

    ReplyDelete