Sunday, 24 February 2008

Ahad-24 feb 2008

Dh lama rsnye tak update blog ni..
Sori la er cz lately bz skit..
Ape er aktiviti aku hr ni??
Takde yg best pon..
Cam biasala kalo cuti aku spend time tgk cte korea je la..
Hr ni aku tgk cte jepun Hana Yori Dango..
Best gak la..
Tp tak dpt hbskan hr ni..
Ahad dpn br aku continue blk..
Cte ni my lil sis nye..
Dia post kat aku..
Kira bg pinjm la..
Ade tiga cte dia send kat aku..
Nnt dah hbs tgk aku post la blk kat dia >.~
Dlm kul 2 lbh nenek aku dtg ngn mak lang aku..
Kalo ade maklang aku mestilah ade ank dia yg kawaii
tu..Spe lg..Mestilah Firdaus..heheh..
Dlm kul 3 Daus ajak aku tmn g saloon cz dia nk buat rmbt..
So aku pon tmnkn la..
Perghhh!!!Smart gla rmbt br dia..
Ske gla aku..
And blk dr saloon tu lps mkn jap aku
mntk permission maklang aku nk pinjm kete dia cz aku
nk test bwk kat area umah aku..
Nsb bek maklang aku bg..
So aku ngn Daus pn pe lg pusing2 la kat area umah aku ni..
Mmg best la..
Ingtkan nk try bwk kete aku sendiri tp kete aku tu
still bapak aku ltk kat kuchai lorh..
Tunggu paksu aku blk esk br dia soh paksu aku atr kete tu
kat umah aku..
Mklmla lesen aku lom siap lg..
heheheh
Tu jela aktiviti aku tuk hr ni..
Sekian Tq >.~

0 comments:

Post a Comment