Saturday, 16 February 2008

Afiiq and Hafeez

Haiz..dh lama rsnye aku tak jmpa dak 2 org ni..
Kalo tak slp last aku jumpe dorg time wedding akk apis..
Pastu dh tak jumpa dh..
Rindu lorh kat korg...
Korg pn mesti windu aku kan??
2 sbb la korg dtg jumpe aku kat
tmpt kerja aku kn??
hahahaah..


Hr ni 16 feb 2008 dlm kul 5pm time aku
ngh susun stationery kat tmpt kerja aku
tetiba aku nmpk sorg laki ngh berdiri kat luar..
aku ingtkan spe..rupe2nye Apis..
Dia kata dia br blk dr internet..
Sje je round2 kat situ..
Tak sngke plak dia round2 kat c2 :)
Len bebenor dia skunk ni..
Smpai aku tak dpt cam dia cz hair style dia dh lain..
Kalo leh mmg nk sembg lama ngn dia..
Tp aku de keje lorh td..
Dpt smbg skejap je..
Nsb bek bos bg :)
Ade la dlm 10 minit cm 2 kitorg borak..
Maybe Isnin dpn aku lunch skali ngn dia kot..
Cz leh smbg lama2 ngn dia..
Tp tak sure la cz tak slp Isnin ni bos takde so tkt tak ckp pekerja..
Kalo tak hr Isnin,maybe Jumaat pas dia blk smbhyg..
Dia kata contect2 je dia..
Dia no hal and sentiasa ade kat umah :)
Kalo jumpe hr Jumaat,leh la lepak ngn Afiiq skali..
Tp Afiiq kata dia tgk keadaan cuaca dulu..

15 Feb 2008 bersamaan ngn semalam aku jumpe Afiiq plak..
Sori la hr ni br dpt post psl ni cz smlm takde ms nk on lama2..
sori erk afiiq..
heheheh..
Actually aku soh Afiiq g Kinrara pas dia blk smbhyg Jumaat..
Tp dia g mkn kat kdai FARHANA plak..
Tp takpela lgpon smlm aku bz gla...
Time rht aku smlm pon lmbt gla cz smlm tak cukup org..
Aku juz tapoa je mknan aku pastu mkn
kat tmpt kerja..
Lps aku dh hbs mkn 2 aku relax2 jap..
Pastu aku continue ngn photostating yg aku kna wt..
Smbil2 tu mata aku asyik pndg kat luar nengok org
yg ngh lalu lalang..
Tetiba aku nmpk kelibt sorg dak laki kawaii..
Tgk punye tgk upe2nye kwn aku lorh,Afiiq..
Dh smkin kurus aku tgk dia..
heheheh..
Afiiq jgn mrh aku er!!
ni hanya gurauan semata2..
Tiada kena mengena dgn yg hidup/yg dh meninggal..
hahahhaha...Ayt ku sungguh tak leh blah..
Pttnye nk lepak lama ngn Afiiq tp aku ade byk keje lorh..
Lgpon Afiiq mesti ngh kejar masa gak..
Aku rs jela..
heheh..
Afiiq dgn selamba rock je msk kat kdai buku tu and aku pon g la dpn jumpe dia..
Tabik sama lu la Afiiq!!!hehehe
Pastu aku bg thumbdrive kat dia soh dia mskkn adobe photoshop dlm 2..
Lps 2 Affiq pon blk..
Lps Afiiq blk tetiba bos aku ckp
"Alamak!!Kalo sy tau itu kwn awk,sy suruh dia tunggu skejap..
Tmnkan awk"
Actually time 2 bos aku nk g Mr.DIY hntr brg..
Dia tkt nk tingglkan aku sorg2 kat kdai..
Dia kata dia tkt aku tak brani tinggl sensorg..
Aku ckp ngn bos aku tu aku tak ksh lorh..
cz smlm cme aku ngn dia je kat kdai 2..
Tp malangnye time 2 ko dh blk lorh Afiiq..
Smpai ati ko tak tmnkn aku!!
hahahah..
Takdela kidding je la. :)
p/s:To afiiq and apis kalo aku ade trksr bhs hrp maaf ye..
heheheh..
Kalo de pape tak puas ati,bgtau je kat aku..
Jgn simpn kat ati plak ye..
hahahahah....
Maaf zahir dan batin ye!!!
hahahahah
And lagi 1 sori er afiiq cz aku curi pixcha ko tnpe mtk kebenran dr ko..
:)

2 comments:

  1. hurm....
    mengikut seksyen 11....
    akta bukan seksaaan...
    mengambil gamba tanpa pengetahuan tuan punya gamba adalah bersalah...
    da hukuman mandatori adalah geletek sampai pengsan..!!!
    muahahaha...
    xpe2...
    keje nak perli aku jer...
    xpe2...
    aku redha..!!!

    ReplyDelete
  2. hukuman geletek sampai pengsan??
    ko ni byk tgk saluran ceria ke??
    byk tgk adi dan ayah la ni..
    hahahhaah..
    kan??kan??

    ReplyDelete