Friday, 18 January 2008

Unlucky Day

Nak tau npe??Br je blk holiday tetiba aku dmm teruk..Dmm kali ni mmg teruk gla la cz da whole day tu aku tak leh bgn..Tak larat sesangat..Keje aku baring+tdo je..Sepatutnye holiday aku end dis Sunday tp disebabkan aku dmm teruk,terpaksa blk kl cpt..Skunk ni br la ok skit..Time aku dmm tu ade 2 org je yg btl2 care psl aku selain family aku..Thz a lot pd org berkenaan..Aku rs sgt dihargai time tu..Cayunk korg!!!Esk maybe aku takkn de kat kl lg cz follow family g bercuti kat perak..Nak tau kemana destination aku??Tunggu la aku blk hr ahad nnt ye.. ^^
And kalo berkesempatan, aku nk jmpa seseorg yg aku dh lama nk jumpa..Knl dh lama tp tak pernah jumpa dia lg..Selalu pon kitorg contact2 melalui phone/myspce..Hope sgt dpt jumpa dia..

Aku nk relaxkan mind aku btl2 dis week cz selasa dpn aku ade test kete..Hr isnin sehr sebelum exam tu aku tambh ms tuk blajr kete cz tak confident sgt lol..Pape pon wish me luck k!!!!
And aku de gud news nk share ngn korg...Nk tau pe x??Tak lama lg aku dpt kete sendiri oh!!Syokkk giler...Bpak aku dh order dh kete tu..Lps aku pass tuk lesen P,kete tu akn jd hak milik aku..Kira dlm bulan ni confirm aku dpt kete sendiri..!!!Yahooooo!!!!
Sape nk ikut aku g jln2 nnt contact2 jela aku ye..No prob nye..Heheheh..

K la aku nk tdo lol..Ni pon on skejap je cz nk update blog aku ni ha..Dh lama aku tak update..
Nnt kita continue lg er bercerita!!!heheheh..
NITEZ!!!!
zZzZzZzZzZzZzZzzZzZzZzZz.......

2 comments:

  1. ko demam nyer..??
    apsal aku xtao..??
    mmg ler aku xtao..
    aku da lame xon9..
    hahaha...
    pi telan ubat2 tu beb..
    tp jgn la telan lebih2 k..
    tkot laen efek dier nnt..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. yup!!
    aku dmm lol :(
    tp dh ok skit..
    thz 4 reminding me..
    tp aku tak ske mkn ubt lol..
    ni pon tak mkn ubt..
    biar je..heheh

    ReplyDelete