Wednesday, 23 January 2008

Beloved Mother



Ni la pixcha aku and my mum..Setelah lama aku ade blogger ni br hr ni aku dpt post gmbr mak aku ngn aku..Mak aku ni jenis yg ssh skit nk bergmbr..Ni pon aku pakse kalo tak smpai bla2 pon aku tak dpt bergmbr ngn dia..Bapak aku pon cm 2 gak..Ish2..Pemalu gla dorg ni..heheheh..
Ni la mak kesayngn aku..Cayunk dia sgt!!!
Mak aku ni sporting skit dr bapak aku..Kalo pape aku slalu bgtau mak aku..Kalo nk kuar pon aku bgtau dia je..Kalo bgtau bpak aku confirm la aku tak dpt kuar cz kalo iktkan bpak aku tak kasi aku kuar sgt..Aku slalu kuar pon time bpak aku tak de cz mak aku tak ksh aku nk kuar as long as ade kwn..Kalo aku kuar sorg2 dia tak ksi sgt..Tp kengkdg tu aku men kuar je sensrg :)
Mak aku ni jenis yg tak reti duk diam kat umah..Ade je dia nk buat..Tu sbb la kat umah aku slalu goyg kaki je cz sme keje dia nk buat..Heeheheh..Tu sbb la walaupon dh bsr aku still tak reti sgt nk wt keje umah..Bab msk lg la tak yh cte..E2 lg la aku tak reti..heheheh..Kalo aku msk,kang jd len plak..Silap2 leh kna kercunan mknn..heheheh...Tp aku de gak la tlg mak aku..Tolong skit2 jela :)



I LOVE U MUM!

3 comments:

  1. wink2..!!!
    hehehe..
    like mother like daughter..
    hehehe...

    ReplyDelete
  2. anak emak! huhuu

    ReplyDelete
  3. yeah!!!like mum like daughter..
    haahahha

    ReplyDelete