Wednesday, 30 January 2008

My First Day

Am i look happy???
Of cose la im happy cz today
is my first day of working :)

*Pixcha ni sebelum aku g kerja*
Takde keje sungguh aku ni..hahahah
Dis is at my granny house..


Finally smpai pun kat tempt kerja aku..
Ni la keje pertama aku..(Bergmbr dulu k)...
hahahah


Takdela actually keje pertama yg aku kna wt
ialah susun buku..Smbil tu aku pun posing la skit..
Cz nk post pixcha2 ni sme kat blog kesyngn aku ni la..
heheheh



Walaupun aku sibuk posing,tp aku still wt keje k..
Aku tak curi tulang pon..hehehe..
Buktinye,liht la blakang ku itu..
Kemas kn??
Bisala aku kan rajin gila...
hahaha


Ni la hasil kerajinan aku...
hahahahah...
Kemas sungguh...





Ok jom kita turun bwh plak
cz keje2 kat ats dh siap..
Tangga ni tinggi gila kalo korg nk tau :)







Ni plak keje aku yg seterusnye..
Korg mesti tau kan pe yg aku wt 2..
Its *photostating time*
Hahaha...
Best gila keje ni..
Tp aku lom pro lagi mengendalikan mesin ajaib ni...
hahahaha



Aku smpai umah dlm kul 9..Penat tp happy gila!!!! :)
K la buhbye..Nk tdo lorh..
Nitez...

4 comments:

  1. kalo da keje tu...
    keje jela..!!
    ini x...
    sempat bergamba2..
    nak kene report kat boss dier ni..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaah..
    jgn jeles dong!!!
    aku kn ske posing2 ni..
    tak tau ke??
    hahahah

    ReplyDelete
  3. nak kata kat kinokuniya x jugak?
    kat kuchai ke kedai buku nie??
    hehehe

    ReplyDelete
  4. apa brg keje kat kinokuniya..
    tak men la cz im duta tuk kinokuniya 2..duta keje nye promote je..
    ni keje kat tmpt len..

    ReplyDelete