Monday, 28 January 2008

Happy Monday

Wanna know why??
Ok let me tell u why im so happy today..
Actully after i've finished my driving class under Unisex Driving School around 12 o'clock,I received 1 called from new number dat i dun really know it..
After I answered da call,Im so happy cz it was from 1 bookstore dat I applyed for a job..Da guy asked me to come to da bookstore for an interview..
So lps dh interview td,aku confrm diterima keje kat situ..Aku strt keje dis wednesday..Sepatutnye esk tp esk aku ade driving test so tak leh la..
im so glad cz dpt dat job..
Ingtkan tak dpt cz dia ckp tak nk lepasan spm...Kalo leh nk yg leh keje tetap kat c2.
Tp last2 aku dpt gak job 2..
Alhamdulillah..
Mule2 tu aku sje je applyed kat situ..Dh alang2 dpt ni g jela..
Lgpon kat tmpt tu ade jual magazine and brg2 arts korea..
Tu yg aku bertmbh suke.. :)
Lps ni jrg la aku update blog ni/on9 myspace..

Waktu keje aku
*Mon-Fri from 9.30am until 8.30 pm
*Saturday from 9.30am until 7pm
*Sunday off lorh :)

p/s:So tuk spe2 yg kenal aku tu,kalo ade pape nk inform kat aku juz leave msg kat phone aku je k..
Kalo tak bz aku akn reply msg korg tu..

6 comments:

  1. aku gembire...!!
    aku gembire buat diri aku dan diri ko..!!!
    sbb nape diri aku..??
    sbb ader orang yg akan kene blanje aku makan..!!!
    hahaha....
    ader la orang tu..
    orang tu..
    tu..
    tu...
    hehehe

    ReplyDelete
  2. hahah..sibuk je dia nk soh org bnje..
    tak malu ke??heheh..kidding je..
    ok insyaallah bla aku dpt 1st salary aku bgtau ko k..
    nnt leh la aku bnje ko..
    tp bla aku dh set kan trkh,jgn ko plk tak jd dtg k :)

    ReplyDelete
  3. hurm...
    ape plak xdtg nyer....
    kompom dtg...
    muahaha..
    sure aku kosongkan ape2 xtvt pada tarikh tu..
    hahaha....
    sanggup smata2 tok blanje...

    ReplyDelete
  4. ok je..
    set..
    insyaallah aku akn tunaikan jnji aku 2 k :)

    ReplyDelete
  5. wuiyooo...
    siap janji tu...
    eeerrr...
    aku xpaksa la wei...
    men2 je..
    hehehe

    ReplyDelete